Tekijät

Michael Lettenmeier (MMM, ympäristönsuojelutiede) on D-mat oy:n toimitusjohtaja ja Suomen johtavia materiaalitehokkuuden, ekotehokkuuden ja dematerialisaation asiantuntijoita. Hän on työskennellyt konsulttina, kouluttajana ja tutkijana mm. seuraavien aihepiirien parissa Saksassa ja Suomessa: kestävä kulutus ja tuotanto, materiaalijalanjäljen mittaaminen ja seuranta, ekotehokkuus, ekologinen selkäreppu ja MIPS, kestävä kehitys yrityksissä, kotitalouksissa, yhdyskunnissa ja liikenteessä. Michael on tehnyt ja ohjannut kestävän kehityksen arviointeja ja MIPS-laskelmia lukuisille yrityksille, ohjannut kymmenien korkeakouluopiskelijoiden opinnäytetöitä sekä tuottanut ja toimittanut useita julkaisuja kestävästä kehityksestä ja ekotehokkuudesta. 

Satu Lähteenoja (FM, suunnittelumaantiede) toimii D-mat oy:ssä kestävän tuotannon ja kulutuksen ja sen arvioinnin asiantuntijana. Hän on työskennellyt tutkijana ja projektikoordinaattorina muun muassa Suomen luonnonsuojeluliitossa sekä UNEPin ja Wuppertal-instituutin kestävän kulutuksen ja tuotannon tutkimuskeskuksessa (CSCP) Saksassa. Satun erikoisalaa ovat palvelut ja konseptit, joilla yritykset voivat edistää kestävää kulutusta ja kestäviä elämäntapoja. D-matin lisäksi hän työstää näitä teemoja ajatushautomo Demos Helsingissä.

Lisäksi D-mat työllistää tilauksesta ja tarpeesta riippuen luonnonvarojen käytön asiantuntijoita, konsultteja ja kouluttajia eri aloilta.
D-mat oy, Purokatu 34, 15200 Lahti. Ota yhteyttä: info@d-mat.fi, puh. +358 (0)40 54 12 876.


Web by Idesun Creative